geiledonders.nl

Plassex is geen taboe voor onze leden. Ontmoet liefhebbers van zeiknatte sex!

Wat zoek je?

Ik zoek een vrouw
Ik zoek een man
Ik zoek een stel
Ik zoek een shemale

"Mijn hart gaat sneller slaan bij het proeven van urine, het voelen van plas en die heerlijke geur van  pis!"

 • 1 op de 3 vind hier een plassex partner
 • 100+ inschrijvingen per week
 • Handmatige controle van alle profielen
 • Ook beschikbaar op mobiel en tablet

Zeiknatte leden die op dit moment online zijn

 • Petra
  Petra
 • Milou
  Milou
 • Annelie
  Annelie
 • Janny
  Janny
 • Bernardine
  Bernardine
 • Madison
  Madison
 • Karolien
  Karolien
geiledonders.nl profielen

Iedereen heeft andere wensen en fantasieën op het gebied van seks. Steeds meer mensen experimenteren met plassex en ontdekten dat ze er extreem opgewonden van worden. Sommige mensen vinden het fijn om te kijken naar iemand die plast, anderen passen het dan weer toe in een SM-spel waarbij de Dominante persoon over de onderdanige plast. Er zijn ook veel mensen (vooral veel vrouwen) die het opwindend vinden om hun plas zo lang mogelijk op te houden (omorashi). Dit is erg opwindend voor met name onze mannelijke leden die er plezier aan beleven als ze het niet langer kunnen ophouden (female desperation). Wist je dat veel vrouwen erg opgewonden raken van een volle blaas? Steeds meer vrouwen en stellen gaan aan de slag met zeiknatte (s)experimentjes, zoals over elkaar heen plassen (watersports), plas drinken, opzettelijk in je kleren plassen (nat slipje, doorweekte jeans, zeiknatte panty's). Ben jij een liefhebber van plassex, of heeft de voorgaande tekst je opgewonden, dan moet je zeker eens iets spannends gaan doen met deze fantasie. Hier kun je chatten met gelijkgestemden. Er zijn geen taboes, want iedereen op deze chat heeft dezelfde pisgeile interesses.

geiledonders.nl profielen

Vind jouw perfecte plassex partner

Omdat onze plassex chat  zo veel leden heeft, en ieder lid weer een heel specivfieke fantasie heeft, lijkt het misschien lastig om de ideale plassex partner te vinden. Heb je een account aangemaakt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je lang op zoek bent naar je ideale pis buddy. We hebben diverse handige functies op onze website die het eenvoudig maken om snel jouw perfecte plassex maatje te vinden, zoals onze geavanceerde zoekfunctie. Typ jouw individuele fantasie in, verzend je aanvraag en je ziet direct tientallen of zelfs honderden leden die dezelfde fantasie hebben en op zoek zijn naar een pisgeile plassex partner in crime.

 

Geiledonders.nl: voor plassex chats en dates

Uiteraard bepaal jij zelf hoe je gebruik maakt van het grote netwerk van Geiledonders.nl. Ben je enkel op zoek naar een geil gesprek over plassex, dan kun je op deze website terecht om diverse spannende chats te starten met mensen die dezelfde fantasie delen als jij. Ben je echt op zoek naar een spannende plassex date, dan ben je bij geiledonders.nl ook aan het juiste adres.

geiledonders.nl profielen
Petra Milou Annelie Janny Bernardine Madison Karolien Anouschka Christa Marlijn Nina Willemijn Runa Helena

Ben jij ook zo geil? Neem dan vlug contact met mij op! Lekker heet, Lekker snel & Super makkelijk een date "scoren"